Rashford forklarer jubelscene: Til min afdøde ven

Efter Marcus Rashfords første mål, i kampen mod Wales, satte han sig ned på knæ og pegede mod himlen. Målet var dedikeret til en af angriberens venner, som netop har tabt kampen mod cancer.

Stærkt medvirkende til Englands  3-0 sejr over Wales var Manchester Uniteds Marcus Rashford, som fik nettet til at blafre to gange. Angriberen har ellers primært været henvist til bænken i Englands to første opgør ved VM-slutrunden.

I går viste Gareth Southgate tillid til Rashford, da han fik chancen fra starten af opgøret. Den tillid betalte angriberen i den grad tilbage med en flot præstation og to smukke mål.

Særligt den første kasse var speciel. Et sublimt frisparksmål som efterlod Ward i Wales’ mål fuldstændig chanceløs. Men for Rashford selv betød det lidt ekstra. Han har nemlig for nyligt mistet en nær ven, hvorfor målet var dedikeret til ham.

– Jeg mistede en af mine venner for et par dage siden. Han havde haft en ret lang kamp mod kræft. Jeg er glad for, at jeg scorede for ham. Han var en stor støtter og en god ven, udtaler han kort efter kampen.

England og Marcus Rashford er sikkert videre som nr. 1 fra Gruppe B til VM-slutrunden i Qatar.

 

Forrige artikel

Rashford scorer to og sender England videre som 1'er

Næste artikel

Eriksen om nr. 14: Min søn valgte for mig

ANNONCE