Rashford gør det igen: Den engelske regering sætter milliardbeløb af til udsatte børn

Den engelske regering har foretaget en uvending og sætter 400 millioner pund af til at hjælpe udsatte børn og deres familier.

En lang og sej kamp fra Marcus Rashford når nu en ny, imponerende milepæl. Den engelske regering har besluttet sig for at sætte 400 millioner pund af til at støtte forskellige programmer, der skal sikre at udsatte børn og familier i Storbritanien kan få gratis måltider.

Det skriver BBC.

Pengene fordeles udover forskellige madprogrammer, og de første omkring 170 millioner pund bliver sat i arbejde, så de kan hjælpe i perioden fra december til marts. Derudover er der indsatser, der skal hjælpe i påsken, sommerferien og jul 2021.

Marcus Rashford er selvfølgelig en stolt mand, og han snakkede med premiereminister Boris Johnson efter Uniteds 3-1 sejr mod Everton, lørdag.

– Han hjalp mig med bedre at forstå den foreslåede plan, og jeg sætter stor på de skridt, der nu bliver taget for at hjælpe til i kampen mod fattigdom og sult, siger Rashford til BBC men fortæller videre, at han vil fortsætte sin kamp.

– Intentionen som regeringen viser i dag er dog intet andet end positiv, og det skal den anerkendes for, siger han.

Ifølge Marcus Rashford vil den nye plan fra regeringen hjælpe omkring 1,7 millioner udsatte børn i Storbritanien over de næste 12 måneder.

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær forklarer Greenwood fravær

Næste artikel

Maguire svarer tilbage på United-kritik

Relaterede artikler
Total
0
Share