Maguire svarer tilbage på United-kritik

Harry Maguire peger på Uniteds tidligere storhed og størrelse som årsagen til klubbens altomfattende kritik den sidste uges tid i et interview med Sky Sports.

Manchester United har mødt massiv kritik efter nederlagne til Arsenal og tyrkiske Istanbul Basaksehir. En kritik, der ifølge Uniteds kaptajn, Harry Maguire, stammer fra jalousi over klubbens storhed.

– Der er en ting, jeg har bemærket i min tid i klubben – jeg har været her halvandet år. Vi er den mest omtalte klub i verden, fortæller Maguire til Sky Sport.

– Hvorfor? Fordi vi er den største klub i verden. Folk ønsker ikke, at vi skal klare os godt. Hvorfor? Sandsynligvis på grund af den succes, vi tidligere har haft.

Maguire er en af de spillere, der med mindre heldige indsatser på og uden for banen har optaget meget spalteplads i medierne. Selv erkender han, at det ikke altid er nemt at abstrahere for det udefrakommende pres.

– Vi er nødt til at leve op til det, vi er nødt til at reagere på det og ikke lade negativiteten komme ind i vores boble på træningsområdet. Nogle gange er det vanskeligt for gutterne

Uniteds forsvarskrumtap var derfor også tilfreds med holdets udtryk efter gårsdagens brag mod Everton, der sikrede holdet tre vitale point.

– Vi følte, at vi var på rette spor efter Leipzig-kampen og vi svigtede os selv mod Arsenal. Præstationen var ikke god nok. Vi vidste, at dette var en vigtig kamp at få tre point i. Vi reagerede godt, men det er kun en starten.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Rashford gør det igen: Den engelske regering sætter milliardbeløb af til udsatte børn

Næste artikel

Solskjær roser McTominay og Fred: De er de mest stabile

ANNONCE