Rashford: Hårdt arbejde og tålmodighed var nøglen

Marcus Rashford var med sit mål til 2-0 og sit frispark som ledte til 1-0-målet stærkt medvirkende til Manchester Uniteds 2-0-sejr her til aften over Newcastle og ifølge målscoreren var det hårdt arbejde og tålmodighed, som var nøglen.

Manchester United kunne her til aften tage sin fjerde sejr på stribe, da man nedlagde Newcastle på eget græs med en 2-0-sejr. Sejren var Ole Gunnar Solskjærs fjerde sejr i 4 mulige, og dermed skriver nordmanden sig ind i historiebøgerne som den blot anden manager nogensinde til at vinde sine første 4 kampe i spidsen for klubben.

Med 14 mål for 4 kampe har Solskjær for alvor fået gang i målscoringen i United igen og en af de spillere, som han har udtalt, at han har arbejdet meget med omkring netop dette aspekt, var dagens 2-0-skytte, Marcus Rashford. Han havde følgende at sige til dagens kamp:

– Hårdt arbejde var helt sikkert nøglen og tålmodighed selvfølgelig. 

Den unge englænder erkendte, at det var en hård kamp, og at United i dag måtte kæmpe for at bryde igennem Newcastles defensiv. 

– Det var svært at bryde ned. Det tog lidt længere tid, end vi ville ønske os, men vi klarede det til sidst. 

Rashford havde foruden sit eget mål til 2-0 også en fod med i Uniteds første mål, som indskiftede Romelu Lukaku kunne prikke ind, da Newcastle-keeperen, Dubravka, gav en ripost efter ikke at kunne holde et firspark fra Marcus Rashford. Han forklarede selv sit spark således:

– Fra den afstand, er det svært at score, så man bliver nødt til at gøre skuddet så hårdt som muligt for målmanden, og få den til at ramme jorden foran ham. Det giver drengene inde foran mål en større chance for at score.  

Rashford sluttede dog af med at understrege, at det var hårdt arbejde og udholdenhed, som gjorde udslaget i dag. 

Forrige artikel

Solskjær glad for den professionelle indsats

Næste artikel

Rashford og Lukaku: Solskjær hjælper os

ANNONCE