Solskjær glad for den professionelle indsats

Manchester United caretaker manager, Ole Gunnar Solskjær, var tilfreds med den professionelle indsats, hans spillere leverede i aftenens 0-2 udebanesejr mod Newcastle United.

United skulle til aften forsøge at vinde kamp nummer fire på stribe, siden United skiftede José Mourinho ud med Ole Gunnar Solskjær den 18. december sidste år. Dette lykkedes som bekendt. “De røde djævle” kunne tage fra St James’ Park med en sejr på 0-2. Den nye mand i det varme sæde, norske Solskjær, udtrykte efter kampen sin tilfredshed med spillernes professionelle indsats.

– En fantastisk start selvfølgelig. Vi har haft nogle gode kampe, og vi har nu tilbragt to uger sammen. Det er lidt som en frisk start. 

– Indsatsen var meget professionel. Solid – og med et cleansheet. Det er vigtigt for firebackkæden og for David (de Gea, red.). 

Solskjær antydede dog også, at holdet kan og bør spille endnu bedre. 

– Selvom vi ikke spillede op til vores bedste standarder, fik vi stadig de tre point. Vi ved, vi kan spille meget bedre og skabe flere chancer. Alligevel kan vi komme herfra med tre point. Det er et svært sted at spille (på St James’ Park, red.). 

– Vi har kun indkasseret mål på dødbolde, fortalte nordmanden derudover med tilfredshed.

Til sidst fortalte Solskjær om sin begejstring for den trup, han er i besiddelse af. Derudover var der roser til Romelu Lukaku for sin hurtige scoring samt Alexis Sanchez for sit indhop. 

Forrige artikel

Spillerkarakterer: Rashford bedst i hårdt kæmpet udesejr

Næste artikel

Rashford: Hårdt arbejde og tålmodighed var nøglen

ANNONCE