Rashford siger farvel til velgørenhedspartner

Kelly Hogarth har haft en stor aktie i de initiativer, Rashford har lavet uden for Old Traffords kridtstreger, skriver The Athletic.

Marcus Rashford er udover det indiskutable fodboldtalent også kendt for sin store indsats for sociale projekter uden for banen. Til den opgave har han siden 2019 haft Kelly Hogarth, som del af sit setup. Men hun har nu forladt gruppen.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det skriver The Athletic. Kelly Hogarth hjalp blandt andet med at drive den enormt succesfulde #endchildfoodpoverty-kampagne, som ifølge mediet har hjulpet mere end 1,7 millioner udsatte børn i Storbritannien.

Hogarths arbejdet også dækket andre af Rashfords sociale initiativer, medieopgaver og kommercielle partnerskaber.

Efter et par svære sæsoner sportsligt, er Rashfords fokus nu på at vende tilbage til sit topniveau, og derfor har Kelly Hogarth et ønske om at fokusere sine kræfter på andre projekter. Blandt andet med Chelsea-spilleren Raheem Sterling.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Athletic: Murtough blokerede Ten Hags Dest-ønske

Næste artikel

Europa League: Hvem er FC Sheriff?

Relaterede artikler
Gå til siden

Martinez: Jeg er ligeglad med kritik

Vores adrætte argentiner er for nyligt blevet spurgt ind til, hvad han mener om hans kritikere, og deres bemærkninger om hans højde - noget han ikke skænker mange tanker.
ANNONCE
Total
0
Share