Rashford: Vi skal gå efter de bedste spillere

Marcus Rashford ser gerne, at Manchester tilføjer lidt ekstra offensivt pondus inden den kommende sæson.

I slutningen af sæsonen var presset for alvor på unge Marcus Rashfords skuldre. Med Zlatans skade var det pludselig op til de andre spillere at score målene, og det var ikke altid, det lykkedes. 

Marcus Rashford er klar over, at der skal stjerner til i Manchester United, og derfor vil han også byde store offensive stjerner velkommen med åbne arme, hvis altså Manchester United vælger at skrive kontrakt med nogen. 

– Når du er en stor klub og gerne vil være med i kampen om alle trofæer, så er du nødt til at tiltrække de bedste spillere. Alle, der kan spille en afgørende rolle, er meget velkomne i Manchester United, sagde Rashford på et pressemøde forud for Englands kamp mod Skotland. 

Marcus Rahford blev i samme interview spurgt ind til den indflydelse Zlatan og Wayne Rooney har haft for hans egen udikling i løbet af denne sæson. 

– De tænker på en helt speciel måde, og det er helt sikkert noget, jeg har prøvet på at efterligne. De er den type spillere, som du altid kan lære noget af, for de har været i spillet i så mange år. 

Marcus Rashford forventes at få chancen på søndag, når England spiller mod Skotland i VM-kvalifikationen. 

 

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Forrige artikel

Rygte: United byder på Morata

Næste artikel

Andy Cole er i bedring efter operation

ANNONCE