Reaktioner på Glazers bud

Sidst opdateret kl. 18:40 John Magnier: “Hvad der end bliver sagt, bliver sagt. Jeg har ikke tænkt mig at kommentere det, jeg vil kun tale om heste.”…

Sidst opdateret kl. 18:40

John Magnier:
“Hvad der end bliver sagt, bliver sagt. Jeg har ikke tænkt mig at kommentere det, jeg vil kun tale om heste.”

Sidst opdateret kl. 18:35

Mark Longdon, IMUSA

“Coolmore har solgt Uniteds Historie. De ha bevist at de aldrig nogensinde har været interesserede i Manchester United, eller fodbold. Hvis Glazer får overtaget vil der ikke være nogen kunder.”

Den amerikanske forretningsmand ejer i skrivende stund lidt over 63 procent af aktierne, og mangler nu derfor kun 12 procent, før Manchester United er fortid på den engelske fondsbørs og tre mia. kroner i gæld.

Og flere aktieanalytikere mener, at Manchester Unitd-fans verden over har god grund til at være yderst bekymrede for Malcolm Glazers videre fremfærd. Ekspert Dr. Bill Gerrard udtaler således følgende til Skysports:

“De (fansene, red) har uden tvivl al mulig grund til at være bekymrede. Det eneste argument for en mand, der ønsker at købe en sportsklub, som skal have succes i den nærmeste fremtid, er at få supporterne over på hans side. Men Malcolm Glazer er jo ingen Roman Abramovich. Han har lånt sig til at kunne købe Manchester United” udtaler Gerrard.

Børsmægler Henk Potts har også en mening om sagen:

“Realiteterne er, at Manchester United nu er i hænderne på Malcolm Glazer og det lå altid i kortene, at det ville ende sådan. Det har hele tiden været afgørende, hvad irerne ville gøre. For dem var det en investering, og de tre pund pr. aktie, som Glazer tilbød dem, ville altid være dødsstødet, hvis det blev accepteret.”

“Malcolm Glazer har kontrollen og kan gøre hvad han lyster. Selvfølgelig er der Shareholders United, der har en bunke aktier, som de, hvis de kan komme over 25 procent, kan gøre til en irritation for Glazer, men når du har over 50 procent er det til hver en tid dig, der bestemmer hvad der sker i Manchester United,” siger Potts

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Glazer har budt - TV2 kl. 22:30

Næste artikel

Personlig kommentar: Kampen er ikke slut endnu

ANNONCE