Redaktionens reaktioner på forlængelsen af Erik ten Hag

I kølvandet på forlængelsen af Erik ten Hag, er tre skribenter kommet med deres umiddelbare reaktion på dagens store nyhed.

Ásbjørn Nielsson Nattestad, skribent

– Jeg håbede hele tiden, at ETH fik lov til at fortsætte og mente, at han burde få en forlængelse for at vise, at der er fuld tiltro til ham.

– Men denne forlængelse viser mig, at der ikke er tro på ETH fra ledelsens side. Det er kun en udløsning af en klausul på ETHs oprindelige kontrakt. Det gør mig faktisk lidt skeptisk til det kommende halve år.

Steffen Jønsson, skribent

– Forlængelsen betyder, at Erik ten Hag ikke bare er en manager, som den nye ledelse har arvet. Nu har de aktivt valgt ham til, og det bør styrke hans position og autoritet i forhold til spillertruppen, frem for kun at have et år tilbage og være “på prøve” i den tid.

– Samtidig har Erik ten Hag nu også valgt United til. Jeg forventer, at hans rolle bliver anderledes under den nye ledelse, og at han får mindre at sige i forhold til spillerindkøb mv. Dette har han nu aktivt sagt ja til med indgåelsen af den nye kontrakt. Alt i alt ser jeg det som en logisk forlængelse for begge parter.

Jesper Provstgaard, skribent

– Det er muligt, at der “blot” er tale om en udnyttelse af en forlængelsesoption i kontrakten, men man ville ikke benytte sig af optionen, hvis man ikke troede på Ten Hag – det er også tydeligt kommunikeret i dagens meddelelse. Derfor er den hollandske manager nu blevet et tilvalg for Ratcliffe og vel nærmest den første nøgleperson, der offentligt har fået lov til at blive i klubben efter Ratcliffes slæng har overtaget ansvaret.

– Ratcliffes hånd er på kogepladen i min optik med forlængelsen, og det er dér presset er i højere grad end på Ten Hag. Mislykkes hollænderen, så peget pilen i høj grad på Ratcliffes ‘Nye Manchester United.

– Men som udgangspunkt bakker jeg op om klubbens beslutning om at forlænge med hollænderen, men på baggrund af det seneste år er det ikke uden en hvis bekymring. Som skrevet i en blog tidligere på året: Jeg er bekymret optimist med forlængelsen af Ten Hag.

Forrige artikel

Officielt: Ten Hag forlænger

Næste artikel

The Athletic: Endnu en hollænder til United

ANNONCE