Redknapp: Mourinho er manden for United

Harry Redknapp mener at den eneste der kan overtage fra Sir Alex, er portugisiske Jose Mourinho.

– Når Sir Alex en dag trækker sig, og stopper sin sublime karriere, vil der ikke være mange seriøse kandidater til jobbet som hans afløser. Men Jose Mourinho vil være stor nok til at tage den ultimative test, og efterfølge den største manager dette land nogensinde har set, siger Harry Redknapp i dagens The Sun.

Dermed sparker den forhenværende Spurs-manager endnu engang liv i debatten om hvem der har kvaliteterne til at overtage tøjlerne på Old Trafford, når Ferguson en dag vælger at takke af.

Redknapp mener, at Mourinho har evnerne og at han har et brændende ønske om at vende retur til England igen, efter han fik smag for dette i sin periode hos Chelsea.

– Det er vel næppe en hemmelighed, at Jose planlægger at vende tilbage og være manager i Premier League en dag. Og det vil ikke overraske mig, hvis han ender i Manchester. Men jeg kan bedre se ham i United end hos City, siger Redknapp.
 

Samme situation som med Sir Matt Busby

Det er næsten umuligt at skulle leve op til de standarder som Ferguson har sat i United. Det kan næsten sammenlignes med dengang da United ledte efter en efterfølger til legendariske Sir Matt Busby.

– At være manager i denne fantastiske klub, har knækket mange managers. Se bare da Sir Matt Busby forlod Old Trafford. Folk som Frank O’Farrell og Wilf McGuinness havde det svært, og fandt det næsten en umulig opgave, siger Redknapp.

At tage over fra Ferguson, der nu har siddet mere end 25 år som manager på Old Trafford er svært for alle. Men Redknapp mener, at Mourinho har den faktor der gør at han kan klare presset.

– At overtage fra Fergie, hvornår det end sker, vil være næsten så umuligt som dengang med Busby, men Jose kan endnu engang være “the special one”. Hvis nogen kan gøre det, så er det ham, og jeg er sikker på United-fansene vil elske ham, fortæller Harry Redknapp.

Forrige artikel

Stortalent vild med United

Næste artikel

Ugens transfer-rygter

ANNONCE