Stortalent vild med United

Det brasilianske stortalent Bruno Gomes kan næsten ikke vente med at komme til at spille for Manchester United.

Den unge brasilianske angriber Bruno Gomes, har flere gange været på træningsophold i United. Hans klub Desportivo Brasil har en samarbejdsaftale med United, som flere gange har haft nogle af klubbens talenter i Manchester på prøve.

Gomes, der regnes for en af de mest lovende unge angribere i samba-landet, har overbevist Ferguson og co i Manchester om sine evner, og en aftale skulle være i hus om stortalentet. Men grundet brasilianske regler, kan han ikke forlade hjelmadet før han er fyldt 18 år.

Det vil sige, Bruno Gomes det næste halvandet års tid må spille videre for Desportivo Brasil, og nøjes med træningsophold nogle gange om året i Manchester. Gomes er allerede startet på engelsk undervisning, for at forberede sig på livet i England.
 

Vild med United

Heldigvis skal United ikke frygte, at Gomes pludselig får tanker om at ville til Spanien eller lignende. Han er nemlig stor United-fan, og udtalte i oktober at;

– Mit mål er at blive topscorer i Premier League, være den første brasilianer der gør det, og først og fremmest vinde mesterskabet og Champions League. Det er min drøm at høre fansene synge “champeone, champeone, ole ole ole”.

16-årige Bruno Gomes scorede i går to gange for Desportivo Brasil i kampen mod Palmeiras i Sao Paolo mesterskabet, og er fortsat topscorer i turneringen. Kort efter var angriberen på twitter, og skrev at han ikke kunne vente med at komme til United og at han er vild med de røde djævle.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Sir Alex: Fortjent sejr til Norwich

Næste artikel

Redknapp: Mourinho er manden for United

ANNONCE