Redknapp: Vi gjorde det godt

Harry Redknapp var tilfreds med sit mandskab efter kampen, men var naturligvis skuffet over nederlaget.

United vandt i dag med 0-2 i London mod Queens Park Rangers, som dermed fortsat er under nedrykningsstregen i Premier League. Men på trods af det tredje nederlag på stribe, var Redknapp tilfreds med sine tropper efter kampen.

– Jeg kunne ikke bede om mere fra spillerne, de var fantastiske og kæmpede med alt de havde. Da vi kom bagud med 0-1 pressede vi på, og kom frem til flere gode muligheder, men kunne ikke få afsluttet det hele. Til sidst afsluttede United det hele, da vi satsede og kun havde Caulker tilbage. Men 0-2 var ikke helt fair, mente Redknapp efter kampen.

0-0 var stillingen ved pausen, og begge hold havde flere gode muligheder. Robert Green fik afværget flere farlige situationer foran hjemmeholdets mål, hvor specielt Falcao havde et par muligheder. Desuden måtte David de Gea hive et par fornemme redninger frem for at holde nullet.

Redknapp roste da også begge keepere efter kampen, men var alligevel skuffet over det ikke blev til point for QPR i dag.

– Vi kom ind med 0-0 til pausen, og jeg sagde til gutterne de skulle fastholde fokus. Hvis nogen havde tilbudt mig uafgjort ved pausen, havde jeg ikke taget i mod det, for jeg følte vi kunne vinde opgøret. Uheldigvis tabte vi koncentrationen ved det første mål, sagde Redknapp.

Op til kampen var der spekulation om Redknapps fremtid, og flere medier spekulerede på at et nederlag ville koste den rutinerede manager jobbet. Noget han dog ikke selv mente efter kampen, hvor han efterlyste en angriber mere til truppen, hvis der skal spilles Premier League igen næste sæson på Loftus Road.

 

Forrige artikel

- Falcao burde have scoret

Næste artikel

Wilson lykkelig for at få scoret

ANNONCE