Reserve: United – Stockport

United kom foran efter blot 12 minutter, da Sylvan Ebanks-Blake nåede først til Lee Martins indlæg fra venstre side, og let kunne lægge bolden forbi…

United kom foran efter blot 12 minutter, da Sylvan Ebanks-Blake nåede først til Lee Martins indlæg fra venstre side, og let kunne lægge bolden forbi Stockports målmand.

Stockport satte herefter tempoet en smule op, men uden dog at komme frem til de store chancer, og ved halvegen var det en fortjent 1-0 føring til United.

7 Minutter inde i anden halveg trådte Liam Miller i karakter med sidst første mål, hvilket egentlig afgjorde kampen.

9 minutter senere, i det 61. minut var det så Kenny Cooper der fortsatte sin gode form med et skud helt op i mål hjørnet, fra 30 meter, uden chance for målmanden.

Adam Le Fondre fik reduceret til 3-1 kort efter, men det var også alt Stockport fik lov til i resten af kampen, før de igen måtte hente bolden ud af eget net efter endnu en Liam Miller scoring, to minutter før tid, direkte på frispark.

United så ud til at være tilbage i topform efter nederlaget til Oldham i sidste uge i Lancashire cuppen.

United: Steele, Bardsley, Simpson, J Evans (Pique, 42), Shawcross, R Jones, Neumayr, Miller, Ebanks-Blake (Cooper, 46), Campbell, Martin (Rossi, 70)
Bænk: Lee, Gibson

Husk at du kan se resultater og tidligere referater i reserveners kamp program under artikler: Resultater og referater