Spilleroprør i United

Tabloid-avisen The Sun skriver at Manchester Uniteds spillere skulle være rasende over brugen af den noget defensive 4-3-3 formation, som Sir Alex…

Tabloid-avisen The Sun skriver at Manchester Uniteds spillere skulle være rasende over brugen af den noget defensive 4-3-3 formation, som Sir Alex Ferguson og Carlos Queiroz indførte i United i sidste sæson.

Alene i de 3 seneste kampe har denne formation betydet færre chancer på mål. Ifølge avisen ledte formationen kun til 5 skud på mål i de 3 seneste kamp mod City, Villarreal og Liverpool.

Ifølge avisen udtrykte spillerne allerede i foråret deres bekymringer overfor den nye spillestil, som Sir Alex Ferguson forleden forsvarede i et interview med UEFAs fodboldmagasin.
Således bedte spillerne i slutningen af sidste sæson reserveholdstræner Brian McClair om at tale med Ferguson og Queiroz omkring den nye defensive spillestil, men Ferguson nægtede eftersignende at lytte efter hvad spillerne og nok også de fleste fans havde at sige om spillestilen.

Manden bag denne formation er Carlos Queiroz, som ligeledes har været ude og forsvare brugen af dette i et interview for få uger siden.

Nationalt problem

I disse dage tales der meget om den nye spillestil i Premier League.
Specielt Jose Mourinho får meget kritik i øjeblikket for bevidst at spille kedeligt med sin 4-5-1 taktik i Chelsea. Premier League har ellers altid været kendt for hundrede procent underholdning, men den større og større indflydelse fra sydeuropæisk fodbold har gjort at flere managers nu har taget det til sig.

Samtidig med kritikken af underholdningsniveauet, så er stemningen i England i denne sæson ikke særlig god hos Premier League-bosserne.
De højere og højere billetpriser har nemlig sat deres spor hos alle klubberne.
Independent skriver i dag at Premier League i denne sæson vil have en tilskuer-nedgang på over 500.000 tilskuere.
Selv de forsvarende mestre fra Chelsea kunne kun tiltrække under 30.000 tilskuere på Stamford Bridge, som har plads til 43.000, til deres første Champions League kamp i denne sæson.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Heinze: Jeg kommer tilbage

Næste artikel

Reserve: United - Stockport

ANNONCE