Resumé: Manchester United effektive i sæsonens sidste Premier League kamp

Manchester United sluttede sæsonen af ude mod Brighton, hvor det blev til en 0-2 sejr på mål af Dalot og Højlund. Brighton havde chancerne, men Manchester United viste sig mest effektive.

Foto: Getty Images/Michael Steele

Manchester United skulle på Premier Leagues sidste spilledag forsætte deres gode kamp mod Newcastle. Denne gang hed modstanderen Brighton på udebane.

Første halvleg

I den første del af kampen sker der ikke meget – begge hold spiller meget kontrolleret, og der er ingen der satser det store. Gernacho får i begyndelsen af kampen en god aflevering i dybden, men formår ikke at vriste sig fri fra den sidste forsvarsspiller, der får tacklet bolden tilbage til egen målmand.

Brighton har kort tid efter en stor chance, hvor Onana får reddet med fødderne. En lille advarsel til Manchester Uniteds forsvar.

Første rigtige chance til Manchester United kommer efter 25 minutters spil, hvor United får spillet sig godt ud af et Brighton-pres, der giver en tre-mod-tre omstillingsmulighed. Desværre for United afslutter McTominay langt over mål.

Tre minutter senere har Brighton en stor chance på et hjørnespark – heldigvis kommer Lisandro Martinez godt i vejen.

Der skulle ikke gå mere end tre minutter igen før Brighton igen har en stor chance – denne gang får de spillet sig igennem et lidt passivt Manchester United forsvar, men afslutningen bliver sparket forbi venstre stolpe. Stor chance til Brighton de burde have scoret på.

Mere sker der ikke i første halvleg. Brighton klart bedst med flest chancer og Manchester United lidt heldige med ikke at være bagud. 0-0 efter 45 minutter.

Anden halvleg

Anden halvleg bliver fløjtet i gang, og der skal kun gå fem minutter før Brighton er meget tæt på at komme på 1-0. Amrabat følger ikke sin mand inde i feltet, og Casemiro bliver nødt til at redde bolden på stregen.

Manchester United laver deres første udskiftninger efter 60 minutters spil. Lisandro Martinez bliver erstattet af Johnny Evans og Bruno Fernandes bliver erstattet af Rasmus Højlund.

Efter 68 minutters spil skifter Manchester United endnu engang, hvor det er Varane der erstatter Amrabat.

Efter 72 minutters spil sker der endelig noget positivt for Manchester United. En lang aflevering fra Casemiro ender i fødderne på Diego Dalot, som sparker bolden sikkert ind bag Steele – 0-1 til Manchester United som må siges at være ufortjent.

Udskiftningerne skulle forsætte efter scoringen som kunne være et tegn på, at flere spillere har spillet deres sidste kamp for Manchester United i Premier League. Efter 77 minutter bliver Mainoo erstattet af Eriksen og Diallo bliver erstattet af Rashford.

Efter scoringen er det Brighton der presser på, hvor United står tilbage og forsvarer. Det skulle dog alligevel være Manchester United der igen kommer på måltavlen. Højlund og Eriksen med godt sammenspil og ligesom mod Newcastle trækker Højlund ud til højre og sparker bolden inde. 0-2 til Manchester United efter 88 minutter.

Mere sker der ikke i kampen – Brighton bliver aldrig farlige til sidst og Manchester United kan nemt forsvare den hjem.

1 kommentar
  1. Tja tre point mere på kontoen ef trods alt dejligt, men stadig er sæsonen på alle måder negativ.

    Godt to sejre som optakt til FA Cup finalen i næste weekend, og idag gjorde EtH det eneste rigtige, vekslede og sparede spillere der skal være helt klar og friske til finalen mod de nu 4 dobbelte mestre og naboer…

    Håber så inderligt at kan møde City på.en sjældent dårlig dag for dem, ellers bliver det en næsten umulig opgave….

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Startopstilling: Højlund på bænken i ny formation

Næste artikel

Karakterbogen: Dalot bedst på Amex Stadium

ANNONCE