Karakterbogen: Dalot bedst på Amex Stadium

Ingen spillere strålede igennem, men enkelte gjorde det alligevel lidt bedre end andre. En svær udebanekamp som Manchester United vinder, selvom de i flere perioder i kampen ikke er det bedste hold på banen.

Foto: Getty Images/Ash Donelon

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:
1 – Den rædderlige indsats, der er decideret ydmygende
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

Man skal have spillet 20 minutter for at få en karakter.

 

André Onana – 5 
Har et par gode redninger og ellers ikke meget at lave i kampen. I opstillet er han vigtig, og det går for det meste godt denne eftermiddag.

Aaron Wan-Bissaka – 4
Wan-Bissaka giver sig altid i kampene – men kvaliteten er svingende. Han er slet ikke lige så offensiv stærk som Dalot og hans defensive færdigheder er ikke lige så stærke som de tidligere har været.

Lisandro Martinez (ud 60′) – 5
Spiller en god kamp i dag. Rolig på bolden og kommer i vejen for flere chancer og opstil. Godkendt indsats efter længerevarende skade.

Casemiro – 5
Stadig lidt for langsom i flere situationer, og kommer tit til at lave dumme frispark grundet sin fart. Hvis Casemiro ikke bliver fanget i disse situationer, så er han stadig en dygtig fodboldspiller. Det ses også i opstillet til scoringen.

Diogo Dalot (MOTM) –  6
Stærk offensiv præstation fra Dalot i dag, hvor det flere gange lykkedes for backen at komme ind bagved med gode løb. Iskold foran mål efter en god aflevering fra Casemiro.

Kobbie Mainoo (ud 77′) – 5
Spiller en udemærket kamp, hvor han flere gange kommer godt forbi modstanderen med sine hurtige træk. Mainoo falder desværre også ud i store dele af kampen, som han skal blive bedre på sammen med resten af holdet.

Sofyan Amrabat (ud 68′) – 3
Så gik den ikke længere. Langsom i flere situationer, taber bolden og virker teknisk ikke dygtig nok til Premier League. Amrabat var tilbage til sit “gamle” jeg efter et par udemærket kampe.

Alejandro Garnacho – 5
Spiller sig lidt op efter en meget elendig start. Men når man er 19 år og har startet 36 kampe i træk på dette niveau så er det ikke mærkeligt hvis man er træt og ikke spiller op til sit bedste niveau.

Bruno Fernandes (ud 60′) – 5
Som resten af sæsonen, så står Fernandes for størstedelen af vores offensive afleveringer. Spiller McTominay godt fri i første halvleg, og er generelt motoren bag meget af Manchester Uniteds offensive spil.

Amad Diallo (ud 77′) – 4
I modsætning til hans kollega på den anden kant, så formår Diallo aldrig rigtigt at udfordre eller blive farlig i kampen. Finder fint rum imellem linjerne i opstillet, men udfordre ikke nok.

Scott McTominay – 4
Ligesom sin kollega, så har McTominay det også med at falde ud af de kampe, hvor United ikke er dominerende. Hans defensive arbejde er ikke godt nok, hvis man ser på andre spillere i Premier League på samme plads.

Johnny Evans (ind 60′) – 5

Kommer ind og står dybt sammen med resten af Manchester Uniteds hold. Brighton virker til at være løbet tør for ideer til sidst, og derfor bliver de aldrig rigtigt farlige til sidst.

Rasmus Højlund (ind 60′) – 6 

Kommer ind og gør en forskel igen. Målet minder meget om det mod Newcastle, hvor Højlund skaber chancen meget på egen hånd. Som altid kæmper han for trøjen hvilket man kun kan have respekt for. 16 mål i første sæson på tværs af alle turneringer inden FA-Cup finalen er bestemt godkendt.

Raphael Varane (ind 68′) – 5

Samme som Evans. United står dybt og udfører opgaven fint. Bliver aldrig rigtigt presset.

Christian Eriksen (ind 77′) – UB

Marcus Rashford (ind 77′) – UB

Erik ten Hag – 6
Igen var startopstillingen speciel. Spillet er der stadig store spørgsmålstegn ved, hvor Brighton i store dele af kampen var bedst. Med flere skader og FA-Cup-finalen i næste weekend er det mere end godkendt med en 0-2 sejr. Højlund fra bænken virker til at have været den rigtige beslutning i to kampe. Forhåbentligt giver det danskere den fornødne selvtillid.

2 kommentarer
  1. Spot on med karakterbogen og analyserne idag

    Dejligt at “censor” ikke lader sig rive med og i bar eurofori over de tre point giver en måske endda 2 point for meget….vi var nemlig ikke gode.

  2. Men fedt, ikke at være gode, og dog stadigvæk holde buret rent, score to kasser og vinde 🙂

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Resumé: Manchester United effektive i sæsonens sidste Premier League kamp

Næste artikel

Ten Hag fremhæver især én spiller: »Det er sådan det skal fungere«

ANNONCE