Fra Queiroz til Solskjær: OldTrafford.dk runder 30.000 artikler

I går nåede vi på OldTrafford.dk en – i vores øjne – hel vanvittig milepæl: 30.000 danske artikler om Manchester United.

Torsdag den 26. juni 2003 åbnede vi OldTrafford.dk for offentligheden og lagde grunden til det der egentlig bare var et hobbyprojekt for Bo Nedergaard Andersen og mig selv, Casper Heiselberg. Der var ingen plan, ej heller de store ambitioner, men egentlig bare en lyst til at skrive om, blive klogere på og dyrke Manchester United.

Går du tilbage i vores nyhedsarkiv, så kan du dykke ned i over 17 års Manchester United-historie. Fra de første nyheder og artikler om Carlos Queiroz der blev træner i Real Madrid og den efterfølgende “Ronaldinho-transfer”, der som bekendt skiftede til Spanien og samme sommer bød på købet af Cristiano Ronaldo, til at vi i disse dage runder artikel nummer 30.000 med en podcast omkring hvilke spillere Ole Gunnar Solskjær som manager i klubben skal hente ind til sommer. 

Vi har igennem de 17 år været igennnem meget. Først og fremmest har vi måttet følge med tiden både som fodboldfans og som internetbrugere. Vi er gået fra ISDN og WAP-version af hjemmesiden til at vi nu er på flere sociale medier og nogle følgere endda tror vi udelukkende er en facebookside. Seneste skud på stammen er podcasten, som fornyelig rundede over 4.000 lyttere af en enkelt episode (Normalt omkring de 3.000). Et tal vi er virkelig stolte over. 

At nå 30.000 artikler var ikke sket uden en KÆMPE støtte og en MASSIV passion for klubben fra de frivillige skribenter, som siden 2003 har hjulpet med at skrive artikler. Det svarer til over 4,9 artikler om dagen! Som ophavsmand til hjemmesiden, så beder jeg dig sende dem en tanke og taknemmelighed for at de bruger deres tid på at holde hjemmesiden opdateret i deres fritid. 

Vi vil i den kommende tid sætte lidt mere fokus på de frivillige kræfter bag sitet, hvilket jeg selv glæder mig til. 

Til slut, så vil jeg som altid også takke dig som læser af hjemmesiden. Uden dig og de mange andre tusinde læsere og loyale United-fans, så var vi aldrig nået så langt. Tusind tak for loyaliteten og opmuntringerne, selv når det har set sortest ud for Manchester United.

Er du nysgerrig på at læse mere om OldTrafford.dks historie, så udgav vi for lidt over et år siden en jubilæumsbog på 132 sider om hjemmesidens historie og betydning for danske United-fans. Kontakt os her på hjemmesiden, hvis du ønsker mere information. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Reus opfordrer Sancho til at blive i Dortmund

Næste artikel

Bruno: Jeg kom til United så hurtigt, som jeg kunne

ANNONCE