Rio er glad i United

Mediernes kæledægge i England, Chelsea, bliver for tiden sat i forbindelse med en ny spiller hver dag, og forleden kom turen til verdens dyreste forsvarsspiller, Rio Ferdinand fra Manchester United.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den engelske presse kunne således fortælle, at Rio savnede London og at han efter de store problemer med doping skandalen nu ville hjem til den engelske hovedstad.
Men dette afviser forsvarsspilleren, som bekræfter sin tilfredshed med livet i Manchester:

“Jeg hører jeg var sat i forbindelse med et skifte til Chelsea, men jeg har ingen planer om at forlade klubben. United er stedet,” fortæller Rio til SKy Sports.

Rio Ferdinand oplever i øjeblikket et stort pres fra offentligheden efter han ikke dukkede op til en dopingprøve i september, men det er ikke noget, som har generet den engelske spiller, som blot vil spille fodbold og er ligeglad med alt den opmærksomhed, som han har fået.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United på vej til USA igen

Næste artikel

Optakt: He came from Uruguay

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share