United på vej til USA igen

Manchester United meddelte fredag, at klubben på tirsdag vil afholdt pressekonference i USA med arrangørerne af deres pre-season tour tidligere i år, Champions World LLC.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Og det skulle ifølge, CNN, være for at offentligøre planerne om endnu en tour i USA næste sommer.
2 amerikanske kilder bekræfter dette overfor CNN, som Manchester Uniteds kommunikationschef, Paddy Harverson, nægter at kommentere.

Manchester United afholdte tidligere på året en tour i USA, som bød på 4 udsolgte kampe og 4 sejre.
Turen gik godt, og fik stor ros fra både spillere og trænere.

Samtidig har Manchester United finansielle muligheder i “Guds eget land” med sponsor aftaler med Nike, Budweiser og Pepsi, og har samtidig også en partner-aftale med det største NFL franchise, NY Yankees.

Det vil være noget af en U-vending for Manchester United, som tidligere har sagt, at de kun vil besøge fjerne destinationer som Asien og Amerika i ulige år, da der ikke spilles VM/EM slutrunder disse år.

Det kan samtidig få håbet om at se klubben på dansk jord igen til at svinde. AaB meddelte for få uger siden, at de var stærkt interessede i at få besøg af de engelske mestre.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Lauren fortryder Old Trafford episoden

Næste artikel

Rio er glad i United

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share