Rio er tændt på at blive anfører

Den engelske forsvarsspiller startede højst overraskende med anførerindet på armen i sin blot 3. kamp, efter han har udstået sin karantæne på 8 måneder….

Den engelske forsvarsspiller startede højst overraskende med anførerindet på armen i sin blot 3. kamp, efter han har udstået sin karantæne på 8 måneder.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Sir Alex Ferguson gav et klart signal om, hvordan fremtidens Manchester United-hold skal dannes, da han valgte Rio Ferdinand i Roy Keanes fravær.
Normalt er det nemlig Ryan Giggs eller Gary Neville, som tager sig af anførerskabet, når Keane ikke er på banen.
Men de to er også oppe i årene, hvilket kan have været den største årsag til, at Ferguson pludselig valgte Rio Ferdinand.

Nu er han klar til at overtage bindet, når Roy Keane stopper som anfører, og det kan være snart.
Sir Alex Ferguson valgte i starten af 90″erne at trappe ned i brugen af Bryan Robson, og tilsidst endte det med, at anførerbindet blev givet videre til Steve Bruce. Det samme kan komme til at ske for Roy Keane.

“Jeg ville være dum, hvis jeg ikke accepterede anførerskabet, hvis jeg blev tilbudt det engang i fremtiden.
Det var en utrolig følelse at lede holdet ud på banen i tirsdags. Jeg vidste ikke noget om det, så jeg blev meget glad, da jeg blev spurgt om at træde i fodsporene på den lange række af spillere, som har ført dette hold med den store karakter og flotte historie ud på banen,” udtaler Ferdinand til ManUtd.com.

Rio Ferdinand var anfører i Leeds United, inden han i 2002 blev købt til Manchester United som verdens dyreste forsvarsspiller.

“Det var stort at løbe ud fra tunnelen, men jeg vil ikke have noget problem i at gå bag Roy Keane på søndag.
Roy har været en fantastisk kaptajn i denne klub. Han har været her i mange år og vundet massere af trofæer. Så jo længere han bliver, jo bedre er det for Manchester United,” siger Rio Ferdinand og hylder den normale anfører, som i sidste måned fyldte 33.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

De første cd"er er blevet sendt ud

Næste artikel

Legender hylder Rooney

ANNONCE