Rio Ferdinands skæbne bestemmes torsdag

Afhøringen vil foregå på Boltons hjemmebane, Reebok Stadium, i morgen klokken 12:00. Rio Ferdinand skal stå overfor en tremands uafhængig kommission.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Kommissionen vil blive ledet af den 56-årige Barry Bright, som er formand for FAs disciplinær komité.

Bright har selv udvalgt de to andre medlemmer af komitéen, som ikke nævnes ved navn. De er valgt udfra deres erfaring med dopingsager.

Ingen af de to udpegede medlemmer er ansat i FA, og ingen af de tre har været med til at indsamle beviser mod Ferdinand. Advokaten der skal forsvare Rio Ferdinand, er Graham Shear.

Sagen vil først blive præsenteret for komitéens medlemmer, og derefter kan afhøringen begynde. Afhøringen vil begynde torsdag og man regner med, at en dom vil blive afsagt fredag.

Når de 3 medlemmer af komitéen har hørt begge parter, vil de trække sig tilbage for at diskutere domsafsigelsen. Når de er nået til enighed og Ferdinand har fået kendelsen at vide, har han 14 dage til at appellere.

Hvis han vælger at appellere kan sagen strække sig ud, så han kan risikere at miste den sidste afgørende tid i Premier League og EM i Portugal til sommer.

Bright selv har ansvaret for FAs doping program, og har styret en del dopingsager for UEFA. Barry Bright har før dømt United spillere.

Her er der tale om Roy Keane, der fik en bøde på cirka 1,5 millioner for nogle kommentarer han skrev i sin selvbiografi. Bright var også manden der gav Mark Bosnich karantæne i måneder, efter at han blev testet positiv for kokain. Mark Bosnich spillede dog ikke for United da han blev kendt skyldig.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Christian Frederiksens tur til Manchester uden billet

Næste artikel

Dong-handlen vil snart blive ordnet

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share