Rio og Roon bliver hjemme

Det har den svenske træner gjort overfor Sir Alex Ferguson, der dermed muligvis igen kan komme lidt på kant med Rio Ferdinand. Ferdinand udtalte således…

Det har den svenske træner gjort overfor Sir Alex Ferguson, der dermed muligvis igen kan komme lidt på kant med Rio Ferdinand. Ferdinand udtalte således for ganske kort tid siden, at han havde i sinde at tage med over Atlanten.

Men det bliver der ikke noget af, Ferdinand må pænt dele skæbne med folk som Frank Lampard, John Terry og formentlig også Kieron Dyer, Nicky Butt, Jamie Carragher og Steven Gerrard. De forventes nemlig alle at melde afbud til turen, som Eriksson trods det forventede masseafbud stadigvæk fastholder vil blive en brugbar oplevelse.

Det menes, at Eriksson også har sagt god for at både Rooney og Ferdinand bliver hjemme for at pleje egne interesser. Svenskeren vurderer nemlig angiveligt, at en lang sommerferie vil gave de to så meget, at de i næste sæson vil være i bedre fysisk form, hvilket betyder de ikke vil være så hårdt ramt af småskader. I sidste ende er det også til gavn for landsholdet.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Fergie: Tre nederlag er maks

Næste artikel

Opdatering omkring armbåndene

ANNONCE