Fergie: Tre nederlag er maks

Sir Alex har i denne sæson måtte se Chelsea overspurte sine egne drenge samt Arsenal i kampen om at være Premier Leagues bedste, og der er ingen tvivl om…

Sir Alex har i denne sæson måtte se Chelsea overspurte sine egne drenge samt Arsenal i kampen om at være Premier Leagues bedste, og der er ingen tvivl om, at Chelsea i denne sæson har sat nye standarder i Premier League.

Flere rekorder har London-klubben således taget, og kun et nederlag er det blevet til gennem hele Premier League-sæsonen, og Fergie erkender at det at vinde mesterskabet med et trylleslag er blevet en hel del sværere. Den tidligere Aberdeen-manager er dog mere end klar til at jagte Moruinhos drenge i næste sæson.

“Henover årene er Manchester United blevet for at være meget langsomme startere, og det har egentlig aldrig bekymret mig, for vi har altid haft styrken til i anden halvdel af sæsonen at komme tilbage og hente det, der skulle hentes på vores rivaler. Vi har altid sagt, at Premier League er en maraton, ikke en spurt. Men det er spørgsmålet om den teori holder længere, for Chelsea har spurtet fra start til slut.”

“Det er uden tvivl hårdere at vinde ligaen nu. Måske er vi nået til et punkt, hvor man kun kan tåle at tabe tre kampe om året, hvilket vil gøre ligaen til et sandt helvede. Chelsea har i denne sæson højnet Premier Leagues standarder, og det er op til os at tage udfordringen op og gøre noget ved dem,” udtaler Fergie i dag.

Forrige artikel

Mikel vil tjene over 13 mio. kroner om året i United

Næste artikel

Rio og Roon bliver hjemme

ANNONCE