Rio såret af fansene

Rio Ferdinand er igennem de månedlange forhandlinger blevet beskyldt for at være pengegrisk, fordi han gerne så en lille lønforhøjelse samtidig med…

Rio Ferdinand er igennem de månedlange forhandlinger blevet beskyldt for at være pengegrisk, fordi han gerne så en lille lønforhøjelse samtidig med forlængelsen, hvilket med hans tidligere ugeløn på angiveligt 60-70.000 pund betød, at han skulle op i nærheden af 100.000 pund om ugen.

Efter Rios dopingskandale har mange fans dog følt sig stødt over, at Ferdinand kunne tillade sig at kræve en så høj hyre, eftersom klubben efter hans egen dumhed stod sammen med ham i modgangen og endda udbetalte hans løn til trods for, han ikke kunne gøre sit arbejde i United-forsvaret. Det har fået nogle til at pifte af midterforsvareren ved hver en lejlighed, noget der har gjort ondt.

“Det er ikke rart, når du bliver hængt ud af nogle supportere og slet ikke, når baggrunden for de gør det er forkert. Jeg vil aldrig glemme, hvordan klubben stod bag mig igennem de otte måneder, og det gør ondt når nogen påstår, at jeg er ligeglad med den loyalitet, de viste mig.”

“Jeg har altid accepteret, at kritik er noget der følger med i denne verden. Når man spiller for en klub som Manchester United må man forvente at blive hængt ud tit og ofte, men supporterne læste en hel masse usande historier om mig, og det har gjort livet svært for mig de sidste uger” erkender Ferdinand i dag i et interview med The Sun.

Forrige artikel

United i store billet-vanskeligheder

Næste artikel

Fergie forsigtig med Ole

ANNONCE