Rio ude i seks uger

Rio Ferdinand har ikke været til rådighed i de seneste tre kampe på grund af en mindre skade i læggen, men det er ikke i læggen, der er det virkelige…

Rio Ferdinand har ikke været til rådighed i de seneste tre kampe på grund af en mindre skade i læggen, men det er ikke i læggen, der er det virkelige problem, som driller. Forsvareren har haft tilbagevendende rygsmerter siden vinteren 2008 og er nu kommet dertil, hvor han vil sætte alt ind på at sætte en stopper for det.

Ferdinand har været en skygge af sig selv i denne sæson, og ifølge forsvarskollegaen Wes Brown skyldes det hovedsageligt de smerter, som han har måttet spille med kamp ud og kamp ind.

”Rio har været skadet i meget lang tid nu og har oplevet smerter i ryggen længe. Jeg er ikke sikker på, hvor mange måneder det har stået på, men han er opsat på nu at få gjort noget ved det. Når han kommer tilbage, er jeg sikker på, han vil være meget stærkere. Hvis du ikke er helt klar, men spiller alligevel, er det meget hårdt. Tro mig, jeg kender det – specielt nu hvor ligaen spilles i så højt et tempo. Og hvis du fortsætter med at spille med den samme skade uge efter uge, gør det kun tingene sværere,” fortæller Wes Brown om sin lidende partner.

The Times mener, at Rio Ferdinand skal i behandling med kirurgi og operation. Det vil holde ham ude i godt seks uger, hvilket betyder, at han ikke kan anvendes i weekendens topbrag mod Chelsea og de fem efterfølgende Premier League-opgør. Han er også ude de sidste to Champions League-kampe i gruppespillet samt Carling Cup-kvartfinalen og det engelske landsholds venskabskamp mod Brasilien.

Forrige artikel

Solskjær til FCK eller Rosenborg?

Næste artikel

Ferguson gæster Danmark mandag

ANNONCE