Solskjær til FCK eller Rosenborg?

Ole Gunnar Solskjær er af mange tippet til en stor karriere indenfor trænergerningen. Uniteds tidligere legendariske nummer 20, har de sidste par år stået…

Ole Gunnar Solskjær er af mange tippet til en stor karriere indenfor trænergerningen. Uniteds tidligere legendariske nummer 20, har de sidste par år stået i spidsen for klubbens reservehold efter en række knæskader tvang den norske bomber til at indstille karrieren.

Han har haft stor succes hos reserverne, og mange, ikke mindst United fans verden over, så gerne ”babyface” overtage manager tjansen fra Sir Alex den dag denne træder tilbage. Og selv samme Ferguson har da også flere gange rost Solskjærs trænervener og talt om hans store muligheder i fremtiden.

Efter Ståle Solbakken i går meddelte, at han sommeren 2011 overtager rollen som træner for det norske landshold er der altså snart en ledig plads som cheftræner for de danske mestre. Og da den københavnske storklub uden tvivl vil gå efter en markant profil, og nok gerne skandinavisk, er Solskjærs navn dukket op i flere aviser i dag som et potentielt emne.

En anden landstræner post der netop er blevet besat er den svenske, hvor Erik Hamren tiltræder. Han vil frem til sommeren 2010 fungere både som landstræner og træner i den norske storklub Rosenborg. Ole Gunnar Solskjærs navn er allerede nævnt som et af de mere seriøse og varme navne, som afløser i Rosenborg.

Hvorvidt Solskjær selv er interesseret i, at bytte rollen som reserveholds træner i United ud, med en af disse to cheftrænerstillinger i Danmark eller Norge er endnu ikke kendt. Men det vil uden tvivl lokke nordmanden lidt. Men mon ikke Sir Alex i givet fald vil komme ind med gode råd til lærlingen.

Forrige artikel

Gillingham låner Brandy

Næste artikel

Rio ude i seks uger

ANNONCE