Rio vil være manager i United

Rio Ferdinand drømmer om en dag at blive manager for Manchester United, og han ved godt det kræver hårdt arbejde.

I sommers skiftede Rio Ferdinand til Q.P.R. efter 12 års tjeneste på Old Trafford. 35-årige Ferdinand var ikke en del af Louis van Gaals planer for fremtiden, og valgte et skifte tilbage til London.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Men står det til Ferdinand, så kommer han en dag tilbage til Old Trafford og Manchester United. Han håber at kunne blive manager for United, og ved det kræver hårdt arbejde.

– Jeg er ikke så dum at tro, at bare fordi jeg får alle trænerlicenserne så kommer United med det samme. Men uanset hvad jeg arbejder med vil jeg altid være den bedste. Det gælder derfor om at blive landstræner eller chef for United, siger Ferdinand i følge Manchester Evening News.

Ferdinand og Queens Park Rangers har fået en skidt start på sæsonen, og ligner pt en nedrykker. Derfor har forsvarsspilleren da også al fokus rettet mod at få vendt situation der, inden han fokuserer på fremtiden.

– Jeg tænker ikke så langt frem endnu. Først og fremmest er fokus på at gennemføre sæsonen med Q.P.R.Lige meget hvad, har jeg dog lyst til at få taget nogle kurser bagefter. Så må jeg derefter se på hvad jeg har lyst til at arbejde med, siger Ferdinand.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

David Gill stiller op som FIFA vicepræsident

Næste artikel

Rojo skamroser van Gaal

ANNONCE