Robin van Persie-historie afvises af David Moyes

David Moyes afviste efter kampen at Robin van Persie er ude i 6 uger.

Robin van Persie har ikke spillet siden Manchester Uniteds seneste Champions League-kamp mod Shakhtar Donetsk den 10. december og hvornår han er tilbage fra sin skade bliver ofte fejet væk med en let kommentar fra David Moyes.

De mange løse svar fik dog noget konkret på sig i dagens aviser, da flere dagblade kunne fortælle at Robin van Persie først ville være tilbage i miten af februar.

Men efter kampen mod Swansea nedtonede David Moyes disse historier.

– Jeg ved ikke hvor de historier kommer fra. Det er forkert information, så vidt jeg er orienteret, lød det fra David Moyes da Sky Sports spurgte ind til hollænderen.

Inden kampen bekræftede David Moyes at det er en gammel lårskade, som holder hollænderen ude af kamp og at Robin blandt andet også har været hjemme i Holland for at få behandling.

– Vi prøver på at få Robin hurtigt tilbage. Han har fået en forstrækning i låret magen til den som han havde i Arsenal (I 2008, red.).

– Han var ikke skadet hele sidste sæson. Så tager han et hjørnespark mod Shakhtar og føler så sit lår, så det er en ret uheldig skade og ikke noget der er kommet over tid. Vi bliver nødt til at håndtere den korrekt og han har været nede i Holland for at se den her læge, som han arbejder med. Så vi gør alt for at give ham den bedste behandling, men jeg kan ikke give nogen dato for hans comeback.

Forrige artikel

Nordmand sagde nej til Manchester United

Næste artikel

Rygte: Tre spillere på vej ud?

ANNONCE