Robson: Gode handler kan gøre forskellen

Bryan Robson mener, at tilføjelsen af de rigtige spillere vil give United et stort boost mod næste sæsons Premier League-titel.

Bryan Robson skal stå i spidsen for et sammensat legende-hold, der tager i mod Barcelona på Old Trafford d. 2 september, og han følger fortsat meget med i klubbens aktiviteter. Han siger, at han har været imponeret af det arbejde José Mourinho har udført både på og uden for banen, siden han kom til. 

– Det hele endte lykkeligt i Stockholm. Pludselig gik vi fra en okay sæson til en rigtig god sæson. Det er rigtig vigtigt, at Manchester United igen er at finde i det fineste selskab i Europa, siger Robson til Manutd.com

– Jeg synes, Mourinho har gjort det rigtig godt og har vendt tingene på hovedet. De handler, han lavede forud for sidste sæson, har haft en markant påvirkning fra dag ét. Godt nok har vi spillet alt for mange uafjorte, men vi har været meget svære at slå.

– Hvis vi nu tilføjer nogle sidste markante profiler til truppen, så tror jeg også, de uafgjorte kampe bliver vekslet til sejre. Jeg tror, Manchester United igen kan være en seriøs udfordrer til titlen i næste sæson. 

Bryan Robson spillede 345 kampe for Manchester United, hvor det blev til 74 mål. 

 

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United bekræfter: Aftale i hus med Benfica

Næste artikel

Søndagens rygter

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share