Søndagens rygter

I går blev det bekræftet, at United er blevet enige med Benfica om en overgangssum over svenske Victor Lindelöf, men der bliver stadig rygtet nye spillere til klubben. Vi har samlet en håndfuld her.

Der er ikke tvivl om, at José Mourinho gerne ser sit United-hold forstærket med fire-fem nye spillere. Antoine Griezmann ser ud til at være røget i vasken, mens Victor Lindelöf blev bekræftet i går. I søndagens aviser er der bud på, hvem de næste transfers kunne være.

I Chelsea er de meget interesseret i Monacos Tiemoue Bakayoko. Det kan betyde, at Nemanja Matic kan komme i overskud, hvilket kan bane vejen for et skifte til United, hvor Mourinho meget gerne vil tage imod. Det skriver Daily Star.

Sky Italia skriver, at United er enige med Inters Ivan Perisic om prisen for den kroatiske kantspiller. Ifølge det italienske medie mangler kun enighed mellem United og Perisic.

Mourinho har haft svært ved at finde en løsning på venstrebacken. Luke Shaw har ikke for alvor slået igennem, og det virker ikke, som om United-manageren stoler på ham. I FC Barcelona spiller Jordi Alba. Spanierne er meget interesseret i Ander Herrera, og ifølge Sunday Express vil United gerne forhandle, hvis Alba kan blive sendt den anden vej.

Med købet af Victor Lindelöf bliver der angiveligt ikke til et gensyn med Burnleys Michael Keane, der ellers var meldt meget tæt på United for bare et par uger siden. SkySports skriver, at United nu har droppet interessen i den engelske forsvarsspiller.

 

 

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Robson: Gode handler kan gøre forskellen

Næste artikel

Carrick: Der er kommet mere liv i Manchester-derbyet

ANNONCE