Romano: Igangværende forhandlinger om lejeaftale med Martin Dúbravka

Efter Kevin Trapp afviste United tyder det nu på, at det bliver Martin Dúbravka fra Newcastle, som skal udfordre David De Gea om rollen som at være Manchester Uniteds førstevalg mellem stængerne.

Det sidste stykke tid, har der været snak omkring en ny målmand der skulle udfordre David De Gea på målmandspositionen. I følge flere medier kunne det ligne, at det bliver den 33-årige slovak Martin Dúbravka. I følge Fabrizio Romano er der kommet et officielt tilbud fra Manchester United om en lejeaftale med mulighed for at købe spilleren for omkring fem millioner pund, eller små seks millioner euro.

Flere forskellige målmænd har været oppe at vende, blandt andet Kevin Trapp i Eintracht Frankfurt, og Yann Sommer i Borussia Mönchengladbach. Dog er der lange udsigter til at hente en af de to erfarne målmænd fra Tyskland til den røde del af Manchester. James Ducker, journalist hos The Telegraph skriver, at Kevin Trapp blev mindre interessant efter han blev prissat til 25 millioner euro. Torsdag var Trapp også selv ude og slå fast, at han bliver i Eintracht Frankfurt. Yann Sommer har også afvist United, da han ikke vil risikere  manglende spilletid så tæt på VM-slutrunden.

Nu bliver der i stedet kigget indenlands hvor tidligere Esbjerg målmand Martin Dúbravka er blevet bænket i nyrige Newcastle som hentede Nick Pope i sommer. Ifølge Sky Sports, skulle Dúbravka være interesseret i et skifte, og var også udeladt hos Newcastle i deres opgør onsdag aften mod Tranmere i Carabao Cup.

 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel
Bruno Fernandes mod Villa

United møder Villa i ligacuppen

Næste artikel

Ajax-journalist: Antony beder om at blive solgt - Ziyech komplicerer handlen

ANNONCE