Ajax-journalist: Antony beder om at blive solgt – Ziyech komplicerer handlen

Manchester Uniteds køb af Ajax’ Antony kan blive udfordret af Chelseas priskrav til Ajax, der ønsker at hente Hakim Ziyech som erstatning.

Antony ønsker et skifte til Manchester United. Det har han gjort klart for sin klub Ajax, skriver den troværdige hollandske journalist Mike Verweij på Twitter.

Den brasilianske kantspiller har i løbet af den seneste uge været fraværende fra træningen hos Ajax af flere omgange i et forsøg på at presse et skifte til Old Trafford igennem.

Ifølge flere kilder, herunder journalisten Fabrizio Romano, er Antony og United blevet enige om de personlige betingelser i aftalen. Så nu er det op til de to klubber.

The Times mener at vide, at Ajax vil have op mod 750 millioner kroner for den 22-årige kantspiller. United er ifølge Sky Sports klar til at give et bud på omkring 700 millioner inklusiv bonusser.

Mens Antony angiveligt allerede er på husjagt i Manchester, så kan handlen blive udfordret af, at Chelsea kræver 330 millioner kroner af Ajax for Hakim Ziyech, som den hollandske klub har udset sig som erstatning for Antony.

Amsterdam-klubben er ikke interesseret i at betale så meget for den marokkanske offensivspiller, hvilket kan komplicere hollændernes salg af Antony.

Forrige artikel

Romano: Igangværende forhandlinger om lejeaftale med Martin Dúbravka

Næste artikel

Casemiro: United er den største klub i England

ANNONCE