Ronaldo: Beckham og jeg er forskellige

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro er Manchester Uniteds unge portugisiske stjernes fulde navn. Netop Cristiano Ronaldo har i dag udtalt sig til engelske medier, at han glæder sig til denne onsdags internationale venskabskamp mellem England og værterne for EM i år, Portugal.

Der har dog været en sammenligning af 2, af de 2 nationers stjerner, igennem de seneste uger i pressen rundt om i verden.

Det drejer sig om Cristiano Ronaldo og David Beckham, som har det tilfældes, at de begge har prøvet at spille i Manchester United med nummeret, 7, på ryggen og på samme højrekant på Old Trafford.

Det er netop derfor, at der er blevet gjort mange overvejelser og sammenligninger mellem de 2 spillere, som begge er meget meget populære blandt mange fodboldfans.

Cristiano Ronaldo udtalte sig dog, om disse udtalelser, således:

“David Beckham er en spiller, som jeg virkelig beundrer, og derfor vil det være en ære for mig, at endelig spille på samme fodboldbane som ham,” sagde den unge Ronaldo og fortsatte:

“Folk har prøvet på at sammenligne os på grund af, at jeg nu bærer den samme trøje, som han gjorde i United, men vi er meget forskellige spillere.”

Cristiano Ronaldo udtalte også, at David Beckham er en fodboldspiller, som vil gå over i verdens fodboldhistorie, og det er på grund af hans gode arbejde indenfor fodbolden.

Forrige artikel

Giggs er tilfreds med lodtrækningen

Næste artikel

Pellegrini får United interesse

ANNONCE