Ronaldo: Rooney kommer tilbage

Wayne Rooney endte en turbulent uge med at sætte sine kragetæer på en ny femårig kontraktforlængelse. Det har dog ikke betydet, at Rooney har lagt den…

Wayne Rooney endte en turbulent uge med at sætte sine kragetæer på en ny femårig kontraktforlængelse. Det har dog ikke betydet, at Rooney har lagt den personlige krise bag sig, der blandt andet kan fortælle, at angriberen ikke har scoret i Premier League i åbent spil siden marts. Wayne Rooney er skadet, og har ikke spillet siden hele den hektiske sag, og det skal blive spændende at se hvordan han bliver modtaget.

Cristiano Ronaldo der forlod skuden for et rekordstort beløb, 80 millioner engelske pund i sommeren 2009, bakker dog sin gamle holdkammerat op, og fortæller til tabloidavisen The Sun at vi snart vil få den gode gamle Rooney at se igen.

”Wayne har ikke fået en god start på denne sæson, men han er stadig en fantastisk spiller, og jeg ved, at han snart vil være tilbage og bevise det. Han har besluttet at blive i United, og det må vi alle respektere. Jeg er ikke i en position, hvor jeg vil rådgive ham om det. Men jeg ved at ting kan ændre sig meget hurtigt. Jeg startede heller ikke denne sæson ret godt, men det er svært at spille på topniveau hele tiden. Jeg holdte bare hovedet koldt, arbejdede hårdt for holdet, og pludselig scorede jeg nogle mål, og så ændrede alt sig.”

“Sådan er fodbold. Nogle gange spiller man dårligt, men så scorer du et mål, og så synes alle om dig igen. Det vil ske for Wayne,” sagde Cristiano Ronaldo, der ikke har haft problemer med at finde netmaskerne på det seneste.

Wayne Rooney forventes ikke tilbage før lokalbraget mod Manchester City onsdag den 10. november.

Forrige artikel

Fergie: Mesterskabet kan gå fem veje

Næste artikel

Nani: Anderson vil vokse med opgaven

ANNONCE