Ronaldo takker Ferguson

Den tidligere United-stjerne blev af Sir Alex Ferguson kåret til kampens spiller, da Real Madrid i går vandt UEFA Super Cup.

Mens de fleste med røde hjerter havde blikket rettet mod Old Trafford, da Manchester United i går slog Valencia, var Sir Alex Ferguson på lægterne på Cardiff City Stadium til Super Cuppen mellem Real Madrid og Sevilla.

Her var skotten en del af UEFAs tekniske komité, og som led heri udnævnte Ferguson efter kampen Cristiano Ronaldo som kampens spiller, efter portugiseren scorede begge mål i 2-0 sejren.

– Jeg scorede to mål i kampen, så jeg er glad, og vil gerne takke Sir Alex for at give mig trofæet som kampens spiller, sagde Ronaldo efter kampen til ESPN.

– Han hjalp mig så utroligt meget, da jeg blot var 18 år i Manchester, og jeg vil gerne sige, at jeg respekterer ham, og takke ham for alt han har gjort for min karriere.

I perioden fra 2003 til 2009 nåede Ballon d’Or vinderen at spille 292 kampe for “de røde djævle” og score 118 mål. Siden er det blevet til 254 mål i 247 kampe for Los Blancos.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Fabianski vil irritere United

Næste artikel

Trio kan misse Swansea-kamp

ANNONCE