Leeds får Danny Pugh i bytte

Handlen mellem rivalerne The Whites og The Red Devils ventes at gå i orden allerede inden for 48 timer. Smith forventes at møde op til at lægetjek på Old…

Handlen mellem rivalerne The Whites og The Red Devils ventes at gå i orden allerede inden for 48 timer. Smith forventes at møde op til at lægetjek på Old Trafford onsdag.

Det ser altså ud til at de to parter endelig er nået til enighed, efter at Leeds har afvist to bud på cirka £3.5 millioner og £5.5 millioner.

Leeds har været nødsaget til at sælge flere spillere for at skære ned på lønomkostningerne efter nedrykningen. Blandt andet målmanden Robinson til Tottenham, og nu ser det altså også ud til at Smith ryger til United.

Pugh har kun spillet nogle enkelte kampe for Manchester Uniteds førstehold. Blandt andet spillede han i Champions League-kampen sidste sæson mod Maccabi Haifa. Lidt kampe i denne sæson er det også blevet til. Han var med mod West Bromwich i liga cuppen og med mod Northampton i FA Cuppen.

Leeds Uniteds fans har desuden truet Alan Smith til, at trække deres kåring i denne sæson af ham som Årets spiller i klubben tilbage.
Dette gjorde de også, da Rio Ferdinand i sin tid skiftede til Manchester United.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Ronaldo VAR kampens bedste

Næste artikel

Winter stoppede Wise

ANNONCE