Rooney glad for målene

Wayne Rooney satte rekord med de to mål i dag mod Sunderland, og den dobbelte målscorer var naturligvis glad efter sejren.

Wayne Rooney havde inden dagens kamp ikke scoret i ni kampe, men fik med to kasser i dag brudt en rekord i Premier League. Anføreren har nu som den eneste spiller scoret mere end ti mål i 11 sæsoner i træk.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Derfor var det naturligvis en glad Rooney, der efter sejren mødte pressen på Old Trafford.

– Det er skønt at score, men de tre point er det vigtigste efter sidste uges nederlag. Vi fortjente sejren og de tre point. Vi vidste at Sunderland ville forsvare sig, hvilket de gjorde godt, men vi var tålmodige. Det var en glimrende præstation, sagde Rooney.

Det første mål satte Rooney ind på straffespark, efter Wes Brown blev vist ud, selv om det egentlig var John O’Shea som begik straffesparket mod Falcao.

Med sejren er United stadig godt med i spillet om en billet til næste sæsons Champions League, men Rooney er klar over at der er mange hold med i kapløbet om en placering bladt de fire bedste.

– Der er mange hold i god form, og der er ikke den store forskel mellem topholdene. Vi håber, at når sæsonen er slut, så er vi der hvor vi skal være i tabellen, sagde Rooney.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Van Gaal tilfreds med spillet

Næste artikel

Young: Fortjent sejr

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share