Rooney mangler lidt skarphed

Wayne Rooney ærgrer sig over, at han har fået sin preseason ødelagt. Det betyder nemlig, han mangler noget skarphed.

Det har været svært at undgå at læse spalte op og spalte ned om Wayne Rooney de seneste uger. Skader, transferrygter og blandede udmeldinger har skabt et mudret billede, og samtidig har han nærmest ikke set spilletid i preseason.

Den manglende spilletid og ditto træning med førsteholdet betyder, at den 27-årige englænder ikke er så skarp, som han gerne ville være.

– Man mangler selvfølgelig den skarphed. Jeg har ikke haft så mange træningspas med førsteholdet, fordi de har været væk (på preseason-tur, red.), siger angriberen ifølge The Sport Review.

– Jeg mangler måske en smule skarphed, men det kommer forhåbentlig. Jeg skal prøve at få spillet lidt flere kampe.

Rooney startede da også på bænken med Swansea i går, men med omkring en halv time tilbage kom han på banen. Her nåede han er assistere ved både Robin van Persie og Danny Welbecks smukke scoringer. 

Dermed lignede han ikke én, hvis preseason stort set har været ikke-eksisterende. En preseason, som han ellers selv tillægger stor værdi.

– Man ser altid frem til at have en god preseason. Det er vigtigt, man har det. Desværre fik jeg fiberskaden og så min skulderskade. Det har været skuffende, men man må bare forholde sig til det.

Forrige artikel

Evra: Ufatteligt at afskrive os

Næste artikel

Rasende Everton afviser nyt United-bud

ANNONCE