Evra: Ufatteligt at afskrive os

Patrice Evra forstår ikke, hvorfor eksperter og bookmakere altid afskriver Uniteds titelchancer inden sæsonstarten.

De har nærmest stået i kø, kritikerne. Midtbanen skal forstærkes, Sir Alex’ fravær bliver udslagsgivende, Chelsea og City er for stærke, lyder parolen. Både fra eksperter og fans har tvivlen været fremtrædende.

De fleste bookmakere har også Manchester United som favoritter til tredjepladsen efter de to førnævnte klubber, men det er den samme sang før alle sæsoner. Sådan siger viceanfører Patrice Evra, der ikke forstår attituden.

– Det er ikke bare i år. Det er hvert år. Jeg har været her otte år nu, og hvert år siger folk, vi slutter som nummer fire eller fem i ligaen. Det er ufatteligt, siger han ifølge Manchester Evening News. 

De engelske mestre har da også leveret en preseaon, der næppe har skræmt nogen. Sløje resultater mod sløje modstandere er i store træk udbyttet af David Moyes’ første forsæson som manager i Manchester. 

Fokuserer på sig selv

Sidste weekend fik holdet så lidt oprejsning med årets første trofæ, da man besejrede Wigan i Community Shield. Spillet var ikke noget overflødighedshorn af kreativitet, men i går fik holdet så endnu mere at glæde sig over, da de på fornem vis slog Swansea 1-4 i en svær udebanekamp.

Spillet var bedre, omend ikke overvældende smukt, men det lignede noget af det rigtige. Og med den “ufattelige” kritik in mente skulle man måske tro, at spillerne glæder sig over det budskab, resultatet sender til rivalerne. Det går Evra dog ikke så meget op i.

– Resultatet er ikke nogen besked til vores modstandere. Det er en besked om at stole på, hvad vi laver med den nye manager, stole på den måde, vi gerne vil spille, og den måde, han gerne vil vinde. Det er det, siger 32-årige Evra.

– Beskeden er til os, til os selv og Manchester United-fansene. Jeg siger altid, at den største modstander for Manchester United er Manchester United. Hvert år, jeg spiller for denne klub, vil jeg sige det samme.

Dermed har Patrice Evra og resten af holdet sendt en udmærket note to self forud for sæsonens første store kamp. United fortsætter nemlig titelforsvaret på næste mandag, hvor Chelsea gerne skal have ørerne i den røde maskine hjemme på Old Trafford.

Forrige artikel

McGuinness nyder arbejdet med talenterne

Næste artikel

Rooney mangler lidt skarphed

ANNONCE