Rooney: Min fremtid er på midtbanen

Wayne Rooney spillede en glimrende kamp og scorede sit hjemmebanemål nr. 100 i Premier League i gårsdagens kamp mod Bournemouth. Hans fremtid ligger som midtbanespiller, siger han.

Wayne Rooney spillede en af sæsonens bedste kampe i gårsdagens 3-1 sejr over Bournemouth, der samtidig var sæsonens sidste PL-kamp.

Rooney indtog en rolle på midtbanen, men det forhindrede ham ikke i at score kampens åbningsmål, og han demonstrerede kampen igennem strålende blik for sine medspillere, og var involveret i hjemmeholdets to andre scoringer.

Og holdets kaptajn er fint tilfreds med, hvis han fremover får en rolle dybere nede i banen.

– Nogle gange skal du træffe nogle valg i din karriere, og jeg tror, at det er bedre for mig at spille dybere. Nu er det noget andet med landsholdet, hvor jeg stadig er angriber, men efter EM, så er midtbanen dér, hvor jeg ser mig selv spille, udtaler han efter kampen ifølge ESPN.

Rooney er skuffet over, at Champions League i næste sæson bliver uden United, men forsikrer at holdet er opsat på at slutte sæsonen af med FA Cup-trofæet i hus.

– Det var en god, komfortabel sejr. Vi ville selvfølgelig vinde kampen for vores fans, fordi det var sæsonens sidste kamp på Old Trafford, og fordi vi vil ankomme til finalen med momentum.

– Med en klub af denne størrelse og historie, ville vi selvfølgelig gerne have spillet i den største turnerning. Det er meget skuffende, at vi ikke klarede det, men vi skal rejse os til kampen på lørdag. Forhåbentlig kan vi slutte sæsonen af med et højdepunkt.

Målet mod Bournemouth var Rooneys 15. mål i 37 kampe fra start i denne sæson. 

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Forrige artikel

Van Gaal tilfreds med sejren

Næste artikel

Redknapp: Rashford skal bevise sit værd igen

ANNONCE