Redknapp: Rashford skal bevise sit værd igen

Marcus Rashford har haft et imponerende 2016 indtil videre, men næste sæson kan blive svær, hvis Manchester United går ud, og investerer i en ny stjerneangriber.

Marcus Rashford fik sin debut mod FC Midtjylland i Europa League, da Anthony Martial kort før start måtte udgå med en skade. 18-årige Rashford scorede to mål i opgøret, hvilket resulterede i, at han fik genvalg i Premier League kampen mod Arsenal. Denne chance kvitterede han med to mål. Det er i alt blevet til otte mål i 17 kampe for den unge englænder.

– Rashford ville aldrig have fået chancen, hvis Manchester United ikke havde haft skader. Han ville måske endda have været bag James Wilson og Will Keane, hvis tingene var faldet anderledes ud, udtaler Harry Redknapp til London Evening Standard.

– Men Keane blev skadet, og så smed de Rashford ind langt tidligere, end de havde forestillet sig. Det viser bare, at du ikke ved, om de kan svømme, før du har smidt dem på dybt vand.

– Jeg kan godt lide Rashford. Hans bevægelser er gode, han er hurtig, og han er god i opspillet. Det så vi i tirsdagens kamp mod Bournemouth.

– Otte mål i 17 kampe er en fantastisk præstation for en dreng, der startede på denne måde. Han er så interessant. Jeg kan sagtens forstå, hvorfor Roy Hodgson inkluderede ham i Englands bruttotrup.

Næste sæson bliver svær

– Hvis de køber en ny stjerneangriber, og det vil være et kæmpe sats ikke at gøre det, når man ser, hvordan de har haft svært ved at score i denne sæson, så vil det sætte Rashford bagud i køen. Hvor mange spillere er dette ikke tidligere sket for?

– F.eks. Adnan Januzaj. Han lignede det største talent vi havde set i mange år, da han først kom ind. Alle troede, at han var et geni, og Uniteds fans skreg efter, at han skulle have en kontrakt, så de ikke risikerede at miste ham for ingenting. Klubben gav ham en kæmpe femårig kontrakt, imens FA var desperate efter at få ham til at spille for England.

– Derefter køber de Angel di María for næsten 60 millioner pund. Januzaj er ude af holdet, selvtilliden forsvinder, og de ender med at låne ham ud til Borussia Dortmund, hvor trænerne kalder ham for doven og uinteresseret.

– En ny manager kan gøre tingene sværere for Rashford, ligesom det blev sværere for Januzaj, da Louis van Gaal erstattede David Moyes.

– Rashford ligner en virkelig lovende spiller, men problemet ved at komme frem så hurtigt er, at du hurtigt kan falde langt tilbage. Lad os håbe, at han kan bevise sit værd igen.

På lørdag kan du igen opleve Rashford og co. når Manchester United møder Crystal Palace i FA Cup finalen på Wembley.

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rooney: Min fremtid er på midtbanen

Næste artikel

Meulensteen tvivler på ungdomsrevolution

Relaterede artikler
Total
0
Share