Rooney sparkede England tæt på EM

Wayne Rooney scorede det afgørende mål for England, der vandt 3-2 ude mod Slovenien, og nu er meget tæt på EM. Rooney mangler nu kun et landsholdsmål for at tangere Sir Bobby Charltons målrekord.

Lørdag aften var tre Manchester United-spillere i aktion for England, der mødte Slovenien på udebane i EM-kvalifikationen. Wayne Rooney startede på toppen, Chris Smalling i det centrale forsvar og Phil Jones på højreback.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det gik ikke Englands vej til at starte med, da Milivoje Novakovic bragte hjemmeholdet foran tæt på pausen. I anden halvleg kom England dog anderledes motiverede ud, og to forrygende mål fra Jack Wilshere bragte England på sejrskurs efter et par fæle afbrændere af Rooney.

Slovenien fik dog udlignet med mindre end ti minutter igen, da Nejc Pecnik pandede bolden ind bag Joe Hart. Så lignede det et skuffende engelsk pointtab, hvis det altså ikke var for Rooney.

To minutter efter slovernes udligning blev Rooney spillet fri af Theo Walcott, og denne gang svigtede han ikke og scorede til slutresulatet 3-2. Målet er Rooneys nummer 48 for England, og United-anføreren er nu kun et mål fra at tangere Sir Bobby Charltons målrekord på 49 landsholdsmål.

England har med sejren stadig maksimumpoint fra gruppespillet, og der skal gå meget galt, hvis både Slovenien og Schweiz skal hente de ni points forspring, som England nu har, og snuppe EM-pladsen.

Phil Jones blev skiftet ud i pausen, mens både Rooney og Smalling spillede hele kampen.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Se legenderne slå Bayern

Næste artikel

Matchvinder-Rooney roser sit hold

ANNONCE