Rooney-testimonial spilles i august

Wayne Rooneys testimonial-kamp mod Everton er fastlagt til den 3. august, hvilket samtidigt bliver Jose Mourinhos første kamp som United-manager på Old Trafford.

Manchester Uniteds anfører Wayne Rooney har haft en stor karriere i klubben over mere end et årti, og det bliver han nu hyldet for med en testimonial i august.

Kampen skal spilles på Old Trafford, hvor Rooney og Manchester United møder den engelske anførers barndomsklub, Everton. Kampen bliver spillet den 3. august, fire dage før sæsonens første kamp i Community Shield-kampen mod Leicester.

Dermed bliver det også den første kamp på Old Trafford, hvor klubbens nye manager Jose Mourinho står på sidelinjen. Portugiseren glæder sig.

– Wayne er og har været Englands vigtigste spiller i mere end et årti, og denne kamp er en passende hyldest til alt, hvad han har opnået. Jeg ser frem til det, der bliver en meget speciel aften for os begge, siger Jose Mourinho i forbindelse med offentliggørelsen af kampen.

Wayne Rooney, der fik debut i Premier League for Everton som 16-årig, glæder sig til at møde sin barndomsklub.

– For mig kunne der ikke være en mere speciel testimonial-kamp. Manchester United og Everton er de eneste klubber, som jeg har spillet for som professionel fodboldspiller. Jeg kan nu sige, at uanset hvad der sker i fremtiden, så kommer jeg ikke til at spille for andre Premier League-klubber, lyder det fra Rooney.

Rooney kom til Manchester United i 2004 og er nu blot fire mål fra at komme op på siden af Sir Bobby Charlton som klubbens mest scorende spiller nogensinde.

 

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Har du en stærk holdning til sommerens transfers?
Bliv en del af vores nye debatforum!

Total
0
Shares
Forrige artikel

Hvem er Eric Bailly?

Næste artikel

Rashford tænker tilbage på kometgennembrud

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share