Rooney: United var det eneste rigtige

Englænderen, der blev United spiller få timer før, at transfervinduet lukkede i går, var også efterspurgt i Newcaslte United, men med fyringen af deres…

Englænderen, der blev United spiller få timer før, at transfervinduet lukkede i går, var også efterspurgt i Newcaslte United, men med fyringen af deres karismatiske manager, Bobby Robson, meldte Newcastle sig ud af ræset om Rooneys underskrift. Men det ser ikke ud til, at det ville have gjort nogen forskel, hvis Newcastle ikke havde trukket sig ud:

”Da jeg fandt ud af at United var efter mig, var det det eneste sted jeg ville hen. The Red Devils er en fantastisk klub og spillerne her ved hvordan man spiller fodbold; Manchester er den rigtige klub for mig. Da de kom ind i kapløbet om mig, vidste jeg at jeg måtte videre i min karriere og spille Champions League.”, sagde teenageren på en pressekonference i dag.

Dermed var der sikkert mange Manchester United fans, hvis bange anelser havde været forgæves, for mange kan vel stadig huske tilbage til den tid, hvor Newcastle United stjal Englands daværende stjerneangriber, Alan Shearer, foran næsen på Manchester United.

Forrige artikel

Ruud glæder sig over Rooney

Næste artikel

O"Shea glæder sig også over Rooney-skifte

ANNONCE