Ruud glæder sig over Rooney

Mens Ruud van Nistelrooy endnu ikke har været på banen i den nye sæson på grund af en brok-operation, har han udefra bænken kunne se en næsten ustyrlig…

Mens Ruud van Nistelrooy endnu ikke har været på banen i den nye sæson på grund af en brok-operation, har han udefra bænken kunne se en næsten ustyrlig Alan Smith, og nu købet af Wayne Rooney.

Når Ruud en dag kommer tilbage efter sin operation vil hans plads i angrebet være selvskrevet, og han glæder sig til at skulle spille sammen med sin nye, unge makker, Wayne Rooney. En mand som Ruud betragter som “en utrolig spiller.”

“Enhver ved at Wayne er et fantastisk talent, og bare tanken om, at han trækker i en Manchester United-trøje er skræmmende.” fortalte Ruud til Daily Mirror.

“Han beviste sit værd ved Euro 2004, og jeg kender ikke mange klubber, som ikke ville have ham på deres hold.”

“Han er en utrolig spiller, som har en kæmpe fremtid foran sig. At præstere hvad han han har gjort i en alder af bare 18 år er fantastisk.”

Der forventes stadig at gå et par uger inden Ruud van Nistelrooy vil være helt klar til at spille igen, mens Rooney stadig skal komme sig over den brækkede knogle i foden som han pådrog sig under Englands sidste kamp ved EM mod Portugal. Men når begge spillere igen er fit for fight, kan vi godt forvente os en del, ifølge hollænderen.

“Enhver som har set ham spille ved hvilket talent han er. Jeg er virkelig begejstret over tanken, at han vil spille for United. Han vil blive et godt aktiv for klubben, og det vil være fantastisk at spille med ham” afslutter Uniteds hårdt savnede angriber.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Sådan betaler United

Næste artikel

Rooney: United var det eneste rigtige

ANNONCE