Roy Keane: Bruno Fernandes er ikke anfører-materiale

Manchester United-ikonet Roy Keane er ikke begejstret for Bruno Fernandes’ attitude på banen. Derfor ville han skifte anfører endnu engang, hvis han stod med beslutningen.

Roy Keane var ikke i godt humør efter Manchester Uniteds nederlag på 3-0 til bysbørnene fra den blå del af Manchester. Keane var at finde i Sky Sports’ studie efter kampen, og her sagde den tidligere Manchester United-spiller, at Manchester Uniteds midtbanespiller Bruno Fernandes bør fratages sin anførerrolle.

– Det, jeg så i dag, ville få mig til at fjerne anførerbindet fra Fernandes. Han er ikke anføremateriale. Han klager hele tiden, siger Keane.

Roy Keane, der selv var anfører i Manchester United fra 1997 til 2005, er godt klar over, at Manchester United lige har skiftet anfører, men han er dog stadig overbevist om, at det er det, Erik ten Hag bør gøre for at vende Manchester Uniteds dårlige formkurve.

– Jeg ville starte med at give anførerbindet til en anden, fordi træneren kan styre det. Han er det modsatte af, hvad jeg ønsker af en kaptajn.

– Jeg ved, det er en stor beslutning. De har lige taget anførerbindet af Maguire. Men Fernandes er ikke anfører-materiale, siger Keane.

Roy Keane fortæller dog også, at han godt kan se, at Bruno Fernandes, som har over 0,6 direkte målinvolveringer pr. kamp, er en talentfuld spiller. Noget redaktøren på Oldtrafford.dk for nylig har skrevet et blogindlæg omkring.

– Jeg synes, han er en talentfuld spiller, der er ingen tvivl om det, men hans jamren og konstante slåen ud med armene er bestemt ikke acceptabelt, fortæller Keane.

Forrige artikel

Highlights: Klasseforskel på Old Trafford

Næste artikel

Status på skaderne

ANNONCE