Roy Keane tordner mod United efter derby-nederlag

Roy Keane kritiserer Ole Gunnar Solskjær og hans spillere efter dagens 0-2-nederlag til Manchester City.

I ekspertstudiet hos Sky Sports sad en rasende Roy Keane efter dagens derby-nederlag.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Keane har flere kritikpunkter af Manchester United, som efter United-legendens udsagn blev udspillet af Manchester City.

– De var tilfredse med at holde i bolden, og de legede rundt med United. Det var virkelig dårligt. Forskellen i klasse, beslutninger, alting. Det var drenge mod mænd. United er så væk. Det er utroligt, siger Keane.

– Foden sagde, det er et svært sted at komme. Det er det ikke. Spørg Everton, spørg Aston Villa, spørg Liverpool, sagde Keane. (…)

United tabte i dag på eget græs, og statistikken viser, at Ole Gunnar Solskjær har tabt hele 21% af Manchester Uniteds hjemmekampe i Premier League-historien.

De seneste sæsoner har Ole Gunnar og Manchester United dog kunne bryste sig af en imponerende udebanestatistik. Det giver Keane ikke meget for. 

– Jeg ved, udebanestatistikken har været fantastisk de seneste par år, men det er det, du gør på hjemmebane, der gør, at man kan vinde trofæer. 

Derfor mener Keane også, at Ole Gunnar efterhånden er en presset mand i trænersædet for Manchester United.

– Presset på Ole Gunnar Solskjær vil stige, men jeg kigger også på spillerne. Shaw og de Gea er internationale spille, og de opfattede ikke faren. De er alt for tilbagelænede. 

– Ole må også tage ansvar, og jeg har forsvaret ham de seneste år, men han er manageren, og trænerstaben skal få mere ud af de her spillere.

Vilje og lederskab var to af Keanes varemærker, da han styrede midtbanen for Manchester United i slutningen af 90’erne og i starten af det nye årtusind. Det mener han dog ikke, at det nuværende hold bærer præg af. 

– De har bare ikke viljen til at blive ved med at kæmpe. Det her hold har ingen identitet. De prøver forskellige ting, og de er en fin gruppe at spise frokost med, men det, der gælder, er, når dommeren fløjter kampen i gang. 

Roy Keane slog i øvrigt fast, at han ville tage Ole Gunnar i kravetøjet og spørge, hvorfor Fred stadig spiller på holdet, som Keane ikke mener er god nok, såfremt nordmanden skulle træde ind i Sky Sports-studiet

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Karakterbogen: Hvem mødte egentlig op?

Næste artikel

Pogba skadet til fransk landsholdstræning

ANNONCE