Ruud: Jeg stopper om fire år

Den 28-årige angriber, der har scoret 109 mål i kun 144 kampe, har længe sagt at han vil stoppe på toppen, men at det allerede er om fire år, kan kun…

Den 28-årige angriber, der har scoret 109 mål i kun 144 kampe, har længe sagt at han vil stoppe på toppen, men at det allerede er om fire år, kan kun skræmme United fans.

”Jeg har ikke brug for at tage til Spanien, eller noget andet land.” , fortæller han til engelske The Sun, ifølge manchesteronline.co.uk.

Hollænderen der har været i klubben siden 2001, har ellers været på ønskeliste hos selveste Real Madrid, der eftersigende vil lægge hele £40 millioner på bordet, for den farlige angriber. Ruud har flere gange afvist, at et sådant skifte skulle komme på tale, og han har da også lige skrevet under på kontrakten der bliver hans sidste.

”Da jeg skrev under på min kontrakt, var det ikke kun for pengene” , sagde han, og henviste til at han ville være med til, at bringe Champions League trofæet tilbage til United.

”Jeg havde en lang snak med Sir Alex Ferguson, hvor han forklarede sine fremtidsplaner. Hans ambition er, at vinde Champions League igen og jeg er stolt af, at jeg kan hjælpe ham med det. Dagen efter var det meget nemt, at skrive under på kontrakten” , fortalte han.

Ruuds nuværende kontrakt løber altså til 2008, hvor han vil sætte støvlerne på hylden, efter en fantastisk karriere i hollandske FC Den Bosch, PSV Eindhoven og senere i Manchester United.

Forrige artikel

Den nye hjemmebanetrøje måske afsløret?

Næste artikel

Mindernes dag

ANNONCE