Ruud: Jeg vil gerne spille altid

Den hollandske målmaskine Ruud van Nistelrooy er den vigtigste brik i Manchester Uniteds offensiv og er hver sæson at finde i start opstillingen i næsten…

Den hollandske målmaskine Ruud van Nistelrooy er den vigtigste brik i Manchester Uniteds offensiv og er hver sæson at finde i start opstillingen i næsten alle kampe. I gårsdagens FA Cup-kamp var det ham der satte sidste fod på begge mål.

”Jeg var begejstret for at score, efter ikke at have spillet i sidste uge. Jeg var frisk, jeg havde det godt, og vi har nået semifinalen nu, så det er en stor kamp for os denne sæson.” sagde hollænderen til Sky Sports.

Men i sidste uges Premiership-kamp mod Fulham, hvor United måtte dele point med Fulham, sad Ruud på bænken. Han indrømmer overfor SkySports, at han ikke kan lide at blive sparet.

”Nogle gange er managere og spillere uenige om hvorvidt en pause er nødvendig, fordi jeg vil gerne spille hele tiden, men det betyder ikke at jeg altid skal spille. Jeg synes det er en skam jeg ikke spillede (mod Fulham red.). Jeg har spillet flere kampe end nogen anden på holdet denne sæson, og jeg ved nok, at inderst inde at jeg er enig med ham, men det er ikke sjovt at blive sparet.”

Ruud van Nistelrooy er glad for komme i semifinalen i FA Cuppen for første gang siden 1999 og mener at sejere over Fulham giver spillerne mere selvtillid på tirsdag.

”Det var en stor kamp for os, vi var bagud 1-0, det svarede vi igen på og fansene støttede os, så det var en dejlig dag. Det er en fantastisk turnering og sandsynligvis den mest kendte cupturnering i hele verden. Den har en fantastisk historie, så det er dejligt at være en del af den. Vi ville lave om på tingene, efter en dårlig sidste uge, og dette giver os selvtillid vi kan bruge mod Porto på tirsdag”

Forrige artikel

United ude af FA Youth Cuppen

Næste artikel

Fergie bekræfter: Det er slut

ANNONCE