Fergie bekræfter: Det er slut

I sidste uge kunne den britiske presse fortælle, at striden mellem Sir Alex Ferguson og John Magnier er ovre, det bekræftede Sir Alex Ferugson i dag. ”Vi…

I sidste uge kunne den britiske presse fortælle, at striden mellem Sir Alex Ferguson og John Magnier er ovre, det bekræftede Sir Alex Ferugson i dag.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

”Vi har besluttet at komme videre, det er ovre nu.” sagde Ferguson til Sunday Times. ”Det har været en hård tid for familien af alle involverede personer, og jeg ser bare frem til at vende tilbage til det normale liv.”

Samtidig bekræfter han også, at det var Celtic-ejer og nær ven af John Magnier, Dermot Desmond, der spillede en hovedrolle i konfliktløsningen.

”Begge parter skulle gå på kompromis for at få det overstået, og jeg er tilfreds med løsningen. Dermot havde hovedrollen. Han bragte os sammen og fandt en måde at få det løst på.”

Det er striden om studerettighederne til hesten, Rock of Gilbraltar, som menes at være helt op til 2 milliarder kroner værd, der bragte splid mellem manageren og John Magnier. Forliget skulle lyde på at Sir Alex får 2,5 millioner pund, og de to parter slipper dermed for retssagen som skulle have foregået senere i år.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ruud: Jeg vil gerne spille altid

Næste artikel

Fergie: Vi er kun et skridt fra Cardiff

Relaterede artikler
Gå til siden

Erik ten Hag: Indskifterne gjorde forskellen

Anthony Martial og Marcus Rashford stod for alle tre mål i aftenens sejr over Omonia, efter at de begge var startet på bænken. Erik ten Hag giver også indskifterne æren for sejren i Cypern.
ANNONCE
Total
0
Share