Fergie bekræfter: Det er slut

I sidste uge kunne den britiske presse fortælle, at striden mellem Sir Alex Ferguson og John Magnier er ovre, det bekræftede Sir Alex Ferugson i dag. ”Vi…

I sidste uge kunne den britiske presse fortælle, at striden mellem Sir Alex Ferguson og John Magnier er ovre, det bekræftede Sir Alex Ferugson i dag.

”Vi har besluttet at komme videre, det er ovre nu.” sagde Ferguson til Sunday Times. ”Det har været en hård tid for familien af alle involverede personer, og jeg ser bare frem til at vende tilbage til det normale liv.”

Samtidig bekræfter han også, at det var Celtic-ejer og nær ven af John Magnier, Dermot Desmond, der spillede en hovedrolle i konfliktløsningen.

”Begge parter skulle gå på kompromis for at få det overstået, og jeg er tilfreds med løsningen. Dermot havde hovedrollen. Han bragte os sammen og fandt en måde at få det løst på.”

Det er striden om studerettighederne til hesten, Rock of Gilbraltar, som menes at være helt op til 2 milliarder kroner værd, der bragte splid mellem manageren og John Magnier. Forliget skulle lyde på at Sir Alex får 2,5 millioner pund, og de to parter slipper dermed for retssagen som skulle have foregået senere i år.

Forrige artikel

Ruud: Jeg vil gerne spille altid

Næste artikel

Fergie: Vi er kun et skridt fra Cardiff

ANNONCE